RVVB bestaat uit een Raad van Toezicht, Adviesraad en een bestuur.

Het Register voor Verenigingsbestuurders staat voor kwalitatief hoogwaardige vrijwillige verenigingsbestuurders in Nederland. RVVB spant zich in om verbinding te maken met alle verenigingsbestuurders en hun verenigingen. Samen met alle verenigingen, gemeenten en sportbonden werken we aan de sector verenigingsbestuurders die gezien mag worden en die trots is op de toegevoegde waarde voor de Nederlandse sport, cultuur, economie en voor de samenleving. Dit maakt RVVB tot een inclusieve organisatie, het gaat RVVB niet alleen om de ingeschreven verenigingsbestuurders, maar om het belang van de hele vrijwilligerssector.

De Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit vijf leden met focus op financiën, sport, cultuur, vrijwilligerswerk en good governance. Vanuit hun specifieke deskundigheid treden zij op als sparringpartner voor het dagelijkse bestuur Daniel Klijn en Lion Blok. Als lid hebben zij een toezichthoudende rol ten opzichte van het bestuur en nemen zij verantwoordelijkheid voor de continuïteit vanuit de doelstellingen van de organisatie.

Voorzitter Ivo Opstelten (Oud-burgemeester Rotterdam & oud-minister van Veiligheid en Justitie)

Kees Jansma (Ervaringsdeskundige in de sportsector)

Samira Abbadi (Erasmus Universiteit Rotterdam)


Lars Westhoff (Sportrecht advocaat)


Lonneke Roza (Hoofd Maatschappelijke Betrokkenheid NN Group en ervaren bestuurder)

Bestuur

RVVB heeft een dagelijks bestuur. Het bestuur Daniel Klijn (Eigenaar Brug8, foto rechts) en Lion Blok (Organisator Nationale Sport Vakbeurs 2e van rechts) zijn verantwoordelijk voor de missie, visie, strategie, diensten, producten en communicatie van RVVB.  Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van RVVB. Op de foto staat ook Michael van Praag als ambassadeur/adviseur van de stichting.