RVVB levert bijdrage aan een gepubliceerd boek van Mulier Instituut

In september 2022 is er een interessant boek gepubliceerd van Mulier instituut over samenwerken aan een positieve sportcultuur (Sociaalwetenschappelijk sportonderzoeksinstituut in Nederland).

Verschillende onderwerpen passeren de revue: #gokken#grensoverschrijdendgedrag#racisme en #discriminatie#LHBT+ acceptatie, #crimineleinmenging#pedagogischeontwikkeling, en (on)sportief wedstrijdgedrag

www.rvvb.nl (𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗩𝗲𝗿𝗲𝗻𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴𝘀𝗯𝗲𝘀𝘁𝘂𝘂𝗿𝗱𝗲𝗿𝘀)
Platform waar wij de belangen voor bestuurders behartigen en uitdragen naar beleidsmakers in sport. (Lidmaatschap= gratis E-Learning ‘Besturen van een vereniging’, aantoonbaar VOG, commitment gedragscode (basisprincipes besturen) opleidingen, inspiratiesessies, interventies, hulp bij calamiteiten, onafhankelijk onderzoek calamiteiten en servicedesk voor vragen in grijze gebieden.

🅱🅴🆂🆃🆄🆄🆁: Lion Blok Daniel Klijn

𝗥𝗮𝗮𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗧𝗼𝗲𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁: Voorzitter Ivo OpsteltenSamira Abbadi, Kees Jansma, Lars WesthoffLonneke Roza (PhD)

𝗔𝗱𝘃𝗶𝗲𝘀𝗿𝗮𝗮𝗱: Voorzitter Leon Van Der WilkHanna Wintzen-KernkampJohan AnnemaEdwin EekhofPeggy SnoMarcel van DalenRowan Beijk-HuijgenMr. Ben BultIwan van den Berg

Ben je bestuurder van een vereniging meld je vrijblijvend aan en laat zien dat je een integer bestuurder bent. 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻𝗲 𝗺𝗼𝗲𝗶𝘁𝗲, 𝘀𝘁𝗲𝗿𝗸 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗮𝗮𝗹!

Geen VOG, wij vragen het kosteloos voor je aan.