Samenwerking RVVB en Brug8 cursus ‘Besturen met een Visie 2.0’.

Brug8 begeleidt op creatieve, efficiënte en betrokken wijze vernieuwings- en veranderingsprocessen in het maatschappelijke domein. Brug8 helpt organisaties in de non-profit en not-for-profit sector klaar te staan voor de veranderingen die de dag van morgen met zich meebrengt.

Besturen met een visie is vanuit de praktijk en in samenwerking met lokale sportorganisaties ontstaan. Daniel Klijn is grondlegger van Besturen met een visie. Sinds januari 2022 is de cursus ‘Besturen met een visie 2.0’ ondergebracht in RVVB, een stichting dat zich richt op het professionaliseren van verenigingsbestuurders in de sport & cultuur sector.
Brug8 ontvangst geen financiële vergoeding van RVVB voor het gebruik van de cursus ‘Besturen met een Visie’.

Grijze gebiedenDe actualiteiten hebben aangetoond dat bestuurders in diverse grijze gebieden terecht kunnen komen. Zo ook in jouw rol als bestuurder van een vereniging. Wij helpen jou graag de juiste beslissingen te nemen tijdens deze 3-daagse opleiding.

Opleiding ‘Besturen met een Visie 2.0’Besturen met een visie richt zich op de groei en ontwikkeling van bestuurders van sportverenigingen. De training heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen als effectief en waardevol instrument om sportverenigingen te moderniseren en klaar te stomen voor de toekomst. De training heeft zich doorontwikkeld en richt zich naast visieontwikkeling en beleid nu ook op de eigenschappen van goede bestuurders. Hierdoor kunnen bestuurders niet alleen hun vereniging door ontwikkelen, maar werken zij ook aan hun persoonlijke ontwikkeling. De Universiteit Utrecht heeft de training onderzocht en als zeer effectief betiteld.Besturen met een visie is onderdeel van stichting RVVB en wordt via sportservicepunten, gemeenten of bonden aangeboden aan verenigingen. Het is inmiddels een beproefd concept en binnen diverse gemeenten en bonden onderdeel van het dienstverleningsaanbod.

Heb je interesse? Mail ons dan op info@rvvb.nl en wij nemen contact op met de verenigingsadviseur van jouw gemeente. Voor hen zijn namelijk diverse subsidieregelingen beschikbaar voor het professionaliseren van de verenigingsbestuurders in de gemeente.