Vriendenloterij

Over Vriendenloterij

Bij de VriendenLoterij bepalen deelnemers zelf welk goed doel zij steunen. Zo kan een deelnemer gaan meespelen voor een club, vereniging of stichting uit de regio.

Nationale Belweken
Twee keer per jaar organiseert de VriendenLoterij de belweken. Tijdens de belweken bellen leden van clubs en verenigingen andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de betreffende club. Hoe lonend het is voor clubs en verenigingen als ze zélf actief loten gaan verkopen aan hun leden leert de volgende rekensom: als een deelnemer aan de VriendenLoterij een jaar lang lid is, bedraagt zijn inleg per lot in totaal 154 euro. De helft van dat geld stroomt terug naar de vereniging waar hij lid van is. Verenigingen die 250 loten verkopen, kunnen dus bijna € 20.000,- bijstorten in hun clubkas.

Clubs en verenigingen die loten willen verkopen moeten een overeenkomst hebben met de VriendenLoterij. Via onderstaande buttons kunnen clubs meer informatie aanvragen.

Meer informatie

Bart Groot

Contactgegevens
Telefoon: 088 020 1020
E-mail: info@vriendenloterij.nl
Website: www.vriendenloterij.nl

Locatie
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Vrienden van RVVB